Să nu ne facem de râs în fața furnicilor (2021 )

CLE NAIV Iv

Amanda este o fetiță de doisprezece ani care, pentru o fetiță de doisprezece ani, e al naibii de isteață. Are două codițe mai mereu împletite, o sută optzeci și nouă de pistrui și doi părinți cu care nu se înțelege deloc. Dar deloc. Și dacă nu sunt părinții mei?

Stăpânită de această frică teribilă, Amanda se transformă în detectiv, pornind în căutarea Adevărului. Își chestionează rudele și vecinii, colegii și apropiații, caută indicii, bănuiește implicarea armatei SUA și un experiment genetic. Totul pentru a găsi dovada că este înfiată. Amanda caută adevărul despre ea și despre părinții ei, caută prietenia, caută iubirea în cei din jur și caută iubirea de sine, își caută locul în lume, în familie și în propriul corp. Tot investigând, Amanda află o mulțime de lucruri despre ceilalți și mai ales despre ea.

Dar oare va afla ce o interesează cu adevărat?

  • - Année de publication : 2021
  • - Pages : 304
  • - Éditeur : Trei
  • - Langue : Roumain

A propos de l'auteur :

CLE NAIV Iv :

Iv cel Naiv este un inginer român contemporan. Devenit scriitor. S-a născut online, dintr-un avânt spre www și o <3 pentru poezie.
Naivitatea este lentila prin care privește lumea din jur, simţindu-i speranţele și temerile, îmbrăţișân­du-i dorurile și neliniștile, oglindindu-i zâmbetele.
Din dorinţa lui de a apropia oamenii de poezie și de a-i scăpa de inutila întrebare Ce a vrut să spună poetul? au apărut pe lume șase volume de poezie. Acum, acest prim volum de proză nu vrea să scape omenirea de cine știe ce altă întrebare, ci, dimpotrivă, vrea s-o ajute să-și mai pună câteva.
Romanul așteaptă să fie deschis de oameni des­chiși, criticat de critici, și, mai cu seamă, citit de citi­tori.

La maison d'édition :

Trei :

Editura TREI a apărut la jumătatea deceniului '90, într-o perioadă în care piaţa editorială românească de abia se dezmorţea, încercând să se reabiliteze după lunga penurie de carte din perioada comunistă. Iniţiatorii ei, Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliză la Facultatea de Filosofie şi Silviu Dragomir, proaspăt absolvent al acestei…

-|5
0 avis
0 Commentaires
Laisser un commentaire

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*