Cazul K (2021 )

Alex Bujor

  • - Année de publication : 2021
  • - Pages : 239
  • - Éditeur : Editura Junimea
  • - Langue : Roumain

A propos de l'auteur :

Alex Bujor :

Câteva cuvinte despre mine… M-am născut la Iași, liceul l-am terminat la Colegiul Național, iar acum sunt studentă la UMF Iași, Medicină Generală, în al doilea an. Am fost „puțin » studentă și la Litere, la Germană-Engleză, însă am amânat primul an, întrucât timpul nu lucra în favoarea mea.
Am câștigat concursul de creație literară „Treptele devenirii noastre » cu una din lucrările mele (proză scurtă) care ulterior a fost publicată într-un volum special alături de celelalte lucrări premiate. Fiind selectată în cadrul competiției de scenarii de scurtmetraj „Borcanul cu Ficțiune », am participat împreună cu alți 9 câștigători la o sesiune de inițiere și formare în tainele filmului sub îndrumarea actorului și scenaristului Ion Sapdaru. Apoi, am fost premiată cu mențiune la Concursul Național de Proză „Mihail Sadoveanu », ocazie în urma căreia am fost și invitată de domnul Mirel Cană să particip la întâlnirile de la Cenaclul Junimea. Am avut și plăcerea de a citi un fragment din primul meu roman în cadrul cenaclului. De asemenea, am ajutat la conturarea ultimului roman al scriitoarei Andreea Russo, fiind unul dintre redactori.
În 2020 am publicat la Editura Junimea din Iași, romanul de debut „Cazul K.”
To be continued…

La maison d'édition :

Editura Junimea :

Fondată în anii 1968-1969, editura Junimea a crescut constant, prin promovarea, cu precădere, a culturii naționale, acordând atenție creațiilor românilor de pretutindeni, deschizându-se şi spre culturile lumii, precum şi spre curentele de gândire contemporană. Junimea, aflată la SEMICENTENAR, vă propune o ofertă generoasă de editare, având drept suport profesionalismul, experiența,…

-|5
0 avis
0 Commentaires
Laisser un commentaire

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*